Reklam
Reklam

Oluşum TV'de Sektörel Konular Masaya Yatırıldı: İş Dünyasında Neler Oluyor?

Oluşum TV YouTube kanalında, gazeteci Ezgi Yeşil’in hazırlayıp sunduğu “İş Dünyasında Neler Oluyor?” programında bu hafta inşaat sektörü ele alındı.

Yayınlanma: 07 Mart 2025 - 10:20

Yeşil’in konuğu, Denizler Yapı İnşaat’ın sahibi Murat Deniz oldu.

İnşaat Sektöründe Kalite ve Dayanıklılık Ön Planda

Seferihisar’da gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Murat Deniz, inşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini ve son dönemde artan enflasyon ile maliyet artışlarına karşı izledikleri stratejiyi anlattı. Deniz, diğer müteahhitlerden kendisini ayıran en önemli özelliklerden birinin kullanılan malzemelerin kalitesine verdiği önem olduğunu vurguladı. Özellikle Seferihisar’ın deprem bölgesi olması nedeniyle kaliteli işçilik ve sağlam yapılar inşa etmeye özen gösterdiklerini belirtti.

Seferihisar’da Müteahhitler Derneği Kuruluyor

İzmir’in çeşitli bölgelerinde inşaat projelerine imza atan Murat Deniz, Seferihisar’da yeni bir oluşumun içinde yer aldıklarını da duyurdu. Seferihisar Müteahhitler Derneği’nin kuruluş çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Deniz, bu derneğin ilçede faaliyet gösteren ve sektörde başarıya ulaşmış müteahhitleri bir araya getireceğini söyledi.

Yakın zamanda faaliyete geçmesi beklenen derneğin, inşaat sektöründe kalite standartlarını yükseltmek ve bölgedeki yapılaşmaya yön vermek amacıyla önemli çalışmalara imza atacağı ifade edildi.

Yerel Basının Gücüne Vurgu

Oluşum TV stüdyosuna başarılar dileyen Murat Deniz, yerel basının önemine dikkat çekerek, bölgedeki gelişmelerin doğru şekilde aktarılmasının Seferihisar’ın geleceği açısından büyük değer taşıdığını ifade etti. İlçenin yapılaşması için güzel projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Deniz, yeni yatırımlarla Seferihisar’ı daha sağlam ve estetik yapılarla buluşturacaklarını belirtti.