MeastRobot Robotics Ege Bölgesi Finalleri’nde, okulun robot takımı 3’üncülük ödülü ve jüri özel ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Elektrik-Elektronik Öğretmeni M. Hilmi Güngör’ün rehberliğinde hazırlanan takımda Efe Vanlı, Ediz Üresin, Kerem Öz ve Deha Yılmaz yer aldı. Öğrenciler, büyük bir özveriyle hazırladıkları robotlarıyla yarışmada dikkat çekerek jüri tarafından özel ödüle layık görüldü.
Okul Müdürü Celal Tetik, yarışma sonrasında yaptığı açıklamada öğrencilere verilen desteğin ve fırsatların onların başarılarına nasıl katkı sağladığını vurguladı:
“Öğrencilerimize fırsat verildiğinde ve desteklendiğinde başarı da kaçınılmaz olur. Biz, onların kendilerini gerçekleştirmeleri için gereken desteği sunuyor, öğretmenlerimizi teşvik ediyoruz. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”
Bu büyük başarı, okulun robotik alanındaki çalışmalarının meyvesini verdiğini ve öğrencilerin teknolojiye olan ilgisini artırmaya devam ettiğini gösteriyor. Öğrencilerin, gelecek yarışmalarda daha büyük başarılara imza atmaları bekleniyor.
EĞİTİM
Yayınlanma: 12 Mart 2025 - 15:55
Seferihisar Borsa İstanbul MTAL Robot Takımı Yarışmalarda Derece Almaya Devam Ediyor!
Seferihisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi robotik alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
EĞİTİM
12 Mart 2025 - 15:55
İlginizi Çekebilir