Bölge halkı, ESHOT otobüs durağının olmaması nedeniyle ulaşımda büyük zorluk yaşadıklarını belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Yolun tehlikeli ve düzensiz olması nedeniyle özellikle yaşlılar, çocuklar ve öğrenciler için güvenli bir bekleme alanına ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan vatandaşlar, daha önce de konuyla ilgili birçok kez başvuru yaptıklarını ancak henüz bir çözüm üretilmediğini ifade etti.
“Sesimizin duyulmasını istiyoruz” diyen mahalle sakinleri, yetkililerden acil çözüm beklediklerini belirtti. Bölge halkı, ESHOT ve ilgili belediye birimlerine seslenerek otobüs durağı taleplerinin dikkate alınmasını rica etti.
YEREL
Yayınlanma: 11 Mart 2025 - 10:29
Seferihisar Bademler Yolu'nda Vatandaşlardan Otobüs Durağı Talebi!
Seferihisar Bademler Yolu’nda, Hekimköy ve Folkart karşısındaki bölgede yaşayan vatandaşlar, uzun süredir bekledikleri otobüs durağı talebine henüz bir yanıt alamadıklarını dile getirdi.
YEREL
11 Mart 2025 - 10:29
İlginizi Çekebilir