Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak; “Seferihisar'ımızın en eski mahallelerinden biri olan Turabiye Mahallesi'nde kadınlarımızla bir araya geldik.
Yıllarca emeğin,alın terinin ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı mahallemizin güzel yürekli kadınlarına partimizin aile destek sigortasını anlattık, mahallemizde öbek çalışmamıza da devam ederek bizden istediklerini can kulağı ile dinleyip not aldık. Güler yüzle ve en içten duygularla bizlere yüreklerini açan tüm kadın dostlara Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü olarak sonsuz teşekkürler.” İfadelerini kullandı.
SİYASET
Yayınlanma: 17 Ekim 2022 - 13:11
CHP Seferihisa'da saha çalışmaları sürüyor
Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Kadın kolları ve kadın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte öbek saha çalışmaları devam ediyor.
SİYASET
17 Ekim 2022 - 13:11
İlginizi Çekebilir











